Auto’s met toeter Goki

 4,49

3 leuke houten auto’s met zwaailicht die werkt als toeter. De auto’s zijn geschikt voor de kleinere kindjes. Verkrijgbaar in de kleuren lichtblauw, rood of donkerblauw.

Artikelnummer: DD1394 Categorie:

Auto’s met toeter Goki
Drie leuke houten auto’s met toeter van Goki. Het zwaailicht werkt als toeter. De auto’s met toeter zijn geschikt voor de kleinere kindjes. Verkrijgbaar in de kleuren lichtblauw, rood of donkerblauw.

Klik hier voor meer auto’s.

Meer over Goki
Het houten speelgoed van Goki staat bekend om de kwaliteit en fijne afwerking. In het assortiment van Goki vind je speelgoed voor jong en oud.
Het speelgoed van Goki is gemaakt met zorg voor élk kind. Elk speelgoed heeft een functioneel design en is voorzien van mooie kleuren. Goki speelgoed draagt bij aan de motorische en tactische ontwikkeling van elk kind. Dat geldt zeker ook voor deze auto’s met toeter van Goki.
Het speelgoed van Goki draagt zorg voor mens en milieu. Goki maakt gebruik van diverse sociale instellingen, maakt gebruik van duurzame materialen en zorgt voor het aanplanten van nieuwe bossen.
Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.
Naast de eigen productie wordt ook het design van het speelgoed door Goki zelf gedaan, op deze manier zorgen ze er zelf voor dat ze een heel innovatief merk zijn. Vele artikelen van Goki worden in Duitsland geproduceerd van lokaal geteeld hout.

Het unieke assortiment van Goki shop je eenvoudig en snel bij ons!