Handauto Goki

 3,99

Leuke houten handauto van Goki. Het formaat van de auto is afgestemd op kinderhandjes, deze passen makkelijk door de ramen. Hierdoor kunnen ook de kleinsten makkelijk met deze auto rijden. Waar gaat de volgende rit naar toe?

Verkrijgbaar in rood of blauw.

Artikelnummer: DD0921 Categorie:

Handauto Goki
Leuke houten handauto van Goki gaan net zo hard als je peuter. Mooie houten handauto met felle kleuren.Het formaat van de auto is afgestemd op kinderhandjes, deze passen makkelijk door de ramen. Hierdoor kunnen ook de kleinsten makkelijk met deze auto rijden. Geen kleine onderdelen, dus ook kleine kinderen kunnen er veilig mee spelen. Racen maar. Verkrijgbaar in rood of blauw.

Klik hier voor de handauto’s van Hape.

Meer over Goki
Het houten speelgoed van Goki staat bekend om de kwaliteit en fijne afwerking. Dat geldt zeker voor de handauto Goki. In het assortiment van Goki vind je speelgoed voor jong en oud. Van vrolijk gekleurde puzzels en bouwblokken voor de jongsten tot aan houten poppenhuizen en schaakspellen voor de oudere kinderen. Goki heeft het allemaal!
Het speelgoed van Goki is gemaakt met zorg voor élk kind. Elk speelgoed heeft een functioneel design en is voorzien van mooie kleuren. Het speelgoed draagt bij aan de motorische en tactische ontwikkeling van elk kind.
Het speelgoed van Goki draagt zorg voor mens en milieu. Goki maakt gebruik van diverse sociale instellingen, maakt gebruik van duurzame materialen en zorgt voor het aanplanten van nieuwe bossen.
Goki houten speelgoed voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen 2009/48 voor kinderspeelgoed. Al het houten speelgoed heeft een CE keurmerk en voldoet aan de EN 71 standaards op het gebied van mechanische en fysieke veiligheid, brandveiligheid, vrij van schadelijke chemische stoffen en vrij van zware metalen.

Het unieke assortiment van Goki shop je eenvoudig en snel bij ons!