Voertuigenset 4 auto’s New Classic Toys

 15,99

Een mooie set van vier houten auto’s voor de kleine chauffeur. Deze houten autoset bestaat uit een taxi, een rode auto, een groene auto en een zilveren bus. Vroeemmm… Rijden maar! De New Classic Toys auto’s zijn gemaakt van duurzame materialen en kunnen tegen een stootje.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD0270 Categorie:

Voertuigenset 4 auto’s New Classic Toys
Een mooie set van vier houten auto’s voor de kleine chauffeur. Deze houten voertuigenset met 4 auto’s van New Classic Toys bestaat uit een taxi, een rode auto, een groene auto en een zilveren bus. Vroeemmm… Rijden maar! De New Classic Toys auto’s zijn gemaakt van duurzame materialen en kunnen tegen een stootje.
Afmetingen: taxi 3 x 7 x 4,5 cm, rode auto 3 x 8 x 4 cm, groene auto 3 x 8 x 4,5 cm, zilveren bus 3 x 8,5 x 4,5 cm.

Klik hier voor de voertuigenset 3 auto’s van New Classis Toys.

Meer over New Classic Toys
New Classic Toys speelgoed is niet alleen veilig en leerzaam maar vooral ook aantrekkelijk om mee te spelen. Ze zorgen ervoor dat plezier en leren voor kinderen hand in hand gaan. Dat geldt zeker voor deze voertuigenset met 4 auto’s. Het speelgoed is niet tijd- of trendgebonden en de hoge kwaliteit zorgt ervoor dat kinderen er een lange periode mee kunnen spelen.
Het assortiment van New Classic Toys biedt speelgoed dat bijdraagt aan de positieve ontwikkeling van een kind en bovendien is de collectie gemaakt van eerlijke materialen. Spelende kinderen is het belangrijkste wat er is. Niet alleen omdat het leuk is maar vooral omdat het leerzaam is. Met het kwalitatieve speelgoed van New Classic Toys leren kinderen tijdens het spelen. Zo draagt het speelgoed bij aan de ontwikkeling van kinderen. Met het speelgoed leren ze stapelen, muziek maken, bouwen en nog veel meer. Zo zorgt New Classic Toys dat spelen zowel leerzaam en waardevol kan zijn.

Het unieke assortiment van New Classis Toys shop je eenvoudig en snel bij ons!