Graafmachine I’m Toy

 12,49

Leuke houten graafmachine van I’m Toy. Deze graafmachine kan elke moeilijke klus aan. De werkman kan uit de auto gehaald worden.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD1241 Categorie:

Graafmachine I’m Toy
Leuke robuust houten graafmachine van I’m Toy. Deze graafmachine kan elke moeilijke klus aan. De werkman kan uit de auto gehaald worden.

Klik hier voor de bulldozer van I’m Toy

Meer over I’m Toy
Kunt u die tijd nog herinneren dat speelgoed vooral van hout werd gemaakt? Spelen leek toen net iets leuker dan nu. Dat is wat I’m Toy gedacht moet hebben bij het produceren van haar speelgoed. Bijna alles wordt namelijk gemaakt van hout, waardoor die ouderwetse gezelligheid weer terugkomt. Dat geldt zeker ook voor de graafmachine van I’m Toy. Het speelgoed mag dan misschien geïnspireerd zijn door knusheid van vroeger, het heeft wel de technologie van nu. I’m Toy is daarom interessant voor alle leeftijden. I’m Toy produceert speelgoed van de beste kwaliteit rubberhout uit Thailand en Maleisië. De combinatie van hout met stoffen, de originele designs, de kindvriendelijke materialen en de educatieve waarde, staan garant voor vele jaren speelplezier.
Het speelgoed van I’m Toy wordt gemaakt in fabrieken waar medewerkers een eerlijk loon krijgen en in goede arbeidsomstandigheden hun werk uit kunnen voeren. I’m Toy speelgoed is dus leuk én duurzaam!

Het unieke assortiment van I’m Toy shop je eenvoudig en snel bij ons!