Brandweerkazerne Viga

 44,99

Klaar om de brand te blussen? Met deze mooie houten speelset van Viga gaat dat helemaal lukken. Deze brandweerkazerne bevat twee brandweermannen, 1 brandkraan, 1 stapelbed, 1 ladder, 1 bureau, 1 stoel, 1 helikopter en 1 brandweer auto.

Uitverkocht

Artikelnummer: DD2324 Categorie:

Brandweerkazerne Viga
Klaar om de brand te blussen? Met deze mooie houten speelset van Viga gaat dat helemaal lukken. Deze brandweerkazerne van Viga bevat twee brandweermannen, 1 brandkraan, 1 stapelbed, 1 ladder, 1 bureau, 1 stoel, 1 helikopter en 1 brandweer auto.

Klik hier voor meer garages. Bekijk ook het ziekenhuis Tidlo.

Meer over Viga
Het houten speelgoed van Viga is niet alleen erg mooi en kleurrijk, het is daarnaast erg educatief en laat kinderen spelenderwijs leren! Het voordeel van houten speelgoed is dat het is gemaakt van natuurlijk materiaal en lekker lang meegaat.
Het team van Viga Toys heeft één grote droom: Viga Toys een van de beste speelgoed leveranciers in de wereld maken. Het is dan ook geen wonder dat de veiligheid en kwaliteit van het speelgoed als topprioriteit wordt beschouwd. De gebruikte verf en inkt op het speelgoed is uiteraard niet giftig, en al het speelgoed voldoet aan EN71 en ASTM speelgoed veiligheidsnormen. Met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring in houten speelgoed is Viga Toys een merk dat blijft verwonderen.
Viga Toys is producent van hoogwaardig houten speelgoed dat zich kenmerkt door de kwaliteit en het gebruik van veilige materialen. Het speelgoed van Viga Toys is natuurlijk, veilig, leerzaam en leuk!

Het unieke assortiment van Viga shop je eenvoudig en snel bij ons!